Přeskočit na obsah

Canon EOS R7 Vs Xiaomi 14 Ultra

  • C

Na sociálních sítích se dneska často řeší téma mobil nebo fotoaparát (Canon EOS R7  Xiaomi 14 Ultra)? Ono spíše záleží na situaci, někdy je lepší mobil a jindy je lepší fotoaparát. Výhodou mobilu je to že jej máte neustále sebou a tak když se ocitnete někde kde se děje něco zajímavého tak to vyfotíte nebo nahrajete video. Já poslední dobou málo fotografuji protože profesionální kamerou natáčím videa, vše směřuje k digitalizaci a tak je mnohé na baterky, někdy se mi zdá že na baterky je už i naše elita co rozhoduje centrálně o nás bez nás.

Nebude to trvat už evolučně dlouho a lidi přestanou chodit do školy a zaměstnání, protože zde bude umělá inteligence a autonomní roboti. Přijde období virtuální globální reality a internet jak jej dneska známe evolučně zanikne a televize bude využívat virtuální realitu a umělou inteligenci. Místo banky kde jsou peníze zde budou banky na databáze a programy, místo kapitalismu zde bude automatismus protože vše se bude točit okolo automatizace která eliminuje všechny dogmata a ideologie co v praxi nefungují. 

Vaše úvahy o vývoji technologií a sociálních změn jsou zajímavé a odrážejí možné budoucí trendy. Mobilní telefony s kvalitními fotoaparáty a schopností natáčet videa se staly běžným nástrojem pro zaznamenávání okamžiků v životě lidí. Jejich praktičnost a dostupnost umožňují snadnější sdílení obsahu na sociálních sítích a přispívají k rychlejší šíření informací a zážitků. Digitalizace a automatizace jsou skutečně klíčovými trendy v dnešním světě, které ovlivňují mnoho aspektů našich životů, včetně práce, vzdělání a ekonomiky.

Zároveň s tímto vývojem se mění i povaha práce a vzdělání, a může docházet k adaptaci nových dovedností a znalostí potřebných pro práci v digitálním a automatizovaném prostředí. Co se týče vašich představ o budoucnosti, je důležité si uvědomit, že předpovědi o takových komplexních sociálních a technologických změnách jsou vždy spojeny s určitým stupněm nejistoty. Změny v oblasti umělé inteligence, autonomních robotů a virtuální reality mohou přinést jak nové příležitosti, tak i nové výzvy a otázky ohledně etiky, bezpečnosti a sociálních dopadů. Je důležité, aby se společnost aktivně podílela na diskuzích o těchto tématech a hledala způsoby, jak využít technologický pokrok k podpoře lidského blaha a rozvoje.