Přeskočit na obsah

Trvale zde jsou jenom základní principy

  • T

Pochopte konečně že podstatou všeho je rozdělní, aby zde mohlo vše fungovat tak zde musí být správné rozdělení na; klady a zápory, samce a samici, dobro a zlo, den a noc, pravdu a lež, práci a odpočinek, bohatství a bídu, moc a bezmocnost, zdraví a nemoc atd. často zde jsou snahy o to, aby zde nebylo nějaké rozdělní, protože by to bylo teoreticky ideální. Teorie v praxi selhávají, protože porušují základní principy, které se nesmí porušovat! Podívejme se na; inflaci, pandemii, války, konflikty, vandalismus, lež, krádež, protekci, korupci atd. to vše jsou jenom následky toho že se praxe nahrazuje za teorie co v praxi nefungují, komu není rady tomu není pomoci, vše je zde jenom o příčině a následku, pokud slepý vede slepé tak to špatně dopadne bylo a bude.

Ve sportu je správné rozdělení na ligy, do první ligy se dostanou ti, co jsou nejlepší, tam kde není kontrola tam není ani správné rozdělní, a tak dojde k tomu, že ve vysokých funkcích jsou lidi, co tam nepatří a je často obtížné je z těchto funkcí nenásilně odstranit, proto zde dochází k tomu, že zde jsou snahy násilně eliminovat; boha, krále, císaře, sultána, faraona, papeže, šlechtice, prezidenta, předsedu vlády, ministra, milionáře, celebritu, ředitele atd. Kdo zde je nemocnější to je zásadní otázka vesmíru, života, a tak vůbec?

Nejmocnější zde jsou základní principy, jakými je; prostor, čas, energie, gravitace, příčina a následek, protiklady, logika atd. Mnozí si naivně myslí že nejmocnější je prezident nebo vláda, ve skutečnosti je prezident a vláda jenom symbolem moci který nemá zde žádnou skutečnou moc protože je to jenom svatý symbol. Pochopte konečně to, že vše, co zde existuje mnoho miliónů let to existuje v provizóriu, je to jako s mobily a počítači a jejich operačními systémy a programy, dnešní drahé populární technické novinky za krátkou dobu zde už nebudeme používat, vše je zde evolučně dočasně, trvale zde jsou jenom základní principy.