Přeskočit na obsah

Víte jistě kdo je zlý a kdo je dobrý?

  • V

Když to nejde po dobrém tak se to zkusí po zlém, a o tom je to že zlí lidé vládnou dobrým lidem. Proč v někom je zlo a v jiném je dobro? Je to o genetice a výchově, lidi nejsou stejní a stejně vychovaní i když z dálky vypadají stejně, ale to je jenom pokrytecká maska. Podívejme se na krysí závody zde se odhaluje v nahotě, kdo je zlý a kdo je dobrý, zlé krysy vyhrávají kariéristické závody, a tak získávají protekci díky které mají vysoké platy a velikou moc.

Je třeba konečně pochopit to že jsme všichni jenom zvířata a podle toho myslíme a jednáme, pokud nám vadí to, že zde jsou krysí závody tak to vyřešíme tím, že mozky krys napojíme na umělou globální inteligenci a krysy budou běžet závody už jenom ve virtuální realitě pod kontrolou umělé inteligence. Takto krysy už nebudou moci způsobit žádné škody které může způsobit; válka, revoluce, inflace, pandemie, vandalismus, extrémismus, populismus, egoismus atd. na hrubý pytel je třeba dát hrubou záplatu!

Všichni unikají z reality pomocí drogy nebo víry v zázraky, protože v realitě jsou všude jenom krysí závody, a tak zlým krysám usnadníme to, aby mohli uniknout z reality od narození do smrti, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, není zde pro krsy realita tak nejsou s krysami problémy, jak si to uděláme takové to i máme. Nahradili jsme; pravdu za propagandu a cenzuru, moudrost za svaté teorie, lásku za peníze a výhody, ráj za peklo atd. proč bychom nemohli díky inteligentním čipům v hlavě, zlou realitu nahradit za dobrou virtuální realitu.