Přeskočit na obsah

Ano, žijeme v realitě kde není pravda a láska

  • A

Pokud se na realitu podíváme vědecky a objektivně tak zjistíme že největším problémem je veliké zatížení fyzické a psychické, logicky následkem je zhroucení u; politiky, ekonomiky, rodiny, psychiky atd. Logicky je zde otázka a co je příčinou toho že máme problémy s velikou zátěží kterou nedokážeme zvládnout? Příčinou je to že naše mozky nejsou napojeny na virtuální realitu ve které je pravda a láska, proto žijeme v realitě kde není pravda a láska. Vše je o náhražkách, nahradili jsme syrovou stravu za tepelně upravenou stravu a budeme muset nahradit ubohou realitu za virtuální realitu, jenom tak se uzdraví člověk i… Číst dále »Ano, žijeme v realitě kde není pravda a láska

Cesta k spravedlivé společnosti

  • C

Vše je o práci, práce dokáže zázraky, z díla tak poznáme tvůrce. V lidské společnosti je častý nedostatek práce za mzdu, nebo je mzda tak ubohá že z ní lze uboze žít, kde je příčina tohoto problému? Příčinou je zde dogmatická totalita která dělá z lidí ekonomické otroky, pokud by mohli demokratické volby odstranit dogmatickou totalitu, tak by se volby zakázali. Spravedlnost nemůže být tam kde existují milionáři a bezdomovci, rovnost a spravedlnost je jenom ve smrti. Nadbytek pro ty co jsou nahoře, má za následek nedostatek pro ty co jsou dole, je zcela jedno jestli je zde; dogmatismus, kapitalismus, socialismus,… Číst dále »Cesta k spravedlivé společnosti

Nikon Z f vs Nikon Z fc

  • N

Porovnání obou fotoaparátů Vzhledem jsou si oba fotoaparáty podobné největší rozdíl je ve velikosti snímače, kdy jeden má malý snímač a druhý má veliký snímač, veliký snímač znamená i velikou cenu za fotoaparát a velikou cenu za objektivy, taky je zde i větší váha objektivů. Otázkou je vyplatí se fotoaparát s velikým snímačem? Výhody velikého snímače poznáme při focení za špatného světla kdy u velikého snímače je možné zvýšit mnoho citlivost bez snížení kvality obrazu. Amatér se spokojí s malým snímačem a profesionál si pořídí fotoaparát s velikým snímačem.

Co určuje hodnotu života člověka?

  • C

Mnoho lidí není spokojeno s tím že je jejich hodnota života ubohá a závidí tak lidem kteří dosáhli toho že je hodnota jejich života veliká, je to spravedlivé že hodnota života všech lidí je rozdílná a nebylo by ideální pokud by byla hodnota života všech lidí stejná? Hodnotu života člověka určuje mnoho faktorů a situace, mnohdy tak se změnou faktorů nebo změnou situace se hodnota člověka změní kladně nebo záporně, někdo tak má špatný osud a jiný má dobrý osud. Vše je zde o ekonomice a politice, z lidí se tak stali loutky které ovládá ekonomika a politika a tím… Číst dále »Co určuje hodnotu života člověka?

Kdo je hodnotný a kdo není hodnotný?

  • K

Vše jde automatizovat a optimalizovat tak že se lidi nahradí za stroje a programy, hodnoty vznikají jenom z práce a je jedno jestli tu práci vykoná; zvíře, člověk, stroj, robot, program atd. čím více je práce náročná tím více bývá tato práce i  ohodnocená za předpokladu že zde není dogmatická totalita. Práce pro lidi ubývá a to je třeba řešit optimálně a globálně, ideálním řešením je kontrola hodnoty člověka, společnost nepotřebuje nehodnotné lidi pro které nemá dobrou práci, protože by náročnou práci nezvládli. Zavedou se globálně QR kódy na čelo a všude bude skenování lidí aby se vědělo kdo je… Číst dále »Kdo je hodnotný a kdo není hodnotný?