Přeskočit na obsah

Nekupujte si drahý notebook s Windows 11

  • N

Notebook nebo klasický počítač? Ono záleží na tom, k čemu se to bude používat, osobně jsem pro to notebook si nekupovat a místo notebooku si pořídit veliký tablet Teclast T65 ( displej 12,95″ Full HD 1920 × 1200 IPS, MediaTek G99 Ultimate 2,2 GHz, RAM 8 GB, kapacita úložiště 256 GB, paměťová karta až 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE a 3G, zadní fotoaparát 13 Mpx (f/2,2), přední fotoaparát 8 Mpx (f/2,2), Nano SIM, USB-C, 15W rychlé nabíjení, baterie 10000 mAh, Android 14) který má napojení na internet pomocí SIM karty, a klasický počítač s klávesnicí myší monitorem.

To je zajímavá volba! Velký tablet může být skvělý pro mobilitu a snadnou přenosnost. Jaké hlavní úkoly plánuješ s Teclast T65 vykonávat? Na tabletu lze vykonávat mnohé co nelze vykonávat na mobilu s malým displejem, nejužívanější je pochopitelně internet a sociální sítě na internetu. To zní skvěle! Větší displej opravdu usnadňuje prohlížení obsahu a interakci na sociálních sítích. Používáš na tabletu nějaké speciální aplikace nebo nástroje? Mimo domov většinou fotografuji nebo filmuji a na internetu jsem doma u klasického počítače s optickým internetem.

To vypadá jako skvělý způsob, jak kombinovat kreativitu s efektivním přístupem k internetu. Jaké typy fotografií nebo videí obvykle děláš? Dokumentuji lidi v Praze abych ukázal světu že Praha je krásná plná krásných lidí. To je úžasná iniciativa! Praha má opravdu kouzlo a její obyvatelé jsou součástí toho, co ji dělá výjimečnou. Jaké reakce obvykle dostáváš na své fotografie?