Je správné jinověrce napichovat na kůly?



Násilí spojené s vírou, je zde už velmi dlouho, mohli bychom říci, že čím více lidé hladověli po tom, aby se měli dobře, tím blíže měli k brutálnímu násilí, kdy jim nestačila smrt jinověrce, ale chtěli jinověrce zabíjet pomalu, aby on umíral ve velikém utrpení. Lovci se přeškolili na vojáky a místo napichování zvěře na kůly se na kůly napichovali jinověrci, a potom se pomalu opékali na ohni, aby bylo jejich maso dobře opečené, jako příloha k masu, zde byl nejvíce chleba, který ale v minulosti nebyl kynutý, a vypadal jako dnešní palačinky, k pití bylo většinou pivo nebo víno příbory a talíře se v minulosti nepoužívali.

Mnohdy docházelo k plýtvání masem, protože bylo snadné maso jinověrců získávat a nebyl zde k dispozici dostatek strávníků a ledničky v té době taky nebyli a v období zimy se moc jinověrci nezabíjeli, protože se nikomu nechtělo mrznout na sněhu. Jak došlo k tomu, že začal upadat zájem o konzumování jinověrců, jinověrcům došlo, že je zde nemáme rádi a tak se už nesnažili nás navštěvovat, místo masa jinověrců jsme se tedy soustředili na maso domácích zvířat, v dnešní době je problém zjistit u masa to odkud pochází a kolik produkt obsahuje přísad, které nahrazují kvalitní maso, levnými náhražkami. Nedávno došlo k tomu, že mnoho konzumentů se stává vegetariány, příčinou je nejspíše to, že žijí jako králíci v panelových králíkárnách.